top of page

Laadpunten

De Easee is de laadrobot om thuis uw elektrische auto's op te laden. Het compacte laadpunt neemt een plaats in , in het elektriciteitsnet van de toekomst. Het is een slim en krachtig laadpunt voor thuis of op het werk. Easee is ontworpen voor de beste ervaring te creëren met behoud van kwaliteit en functionaliteit.

 

Dit Scandinavisch design is compact en elegant en past zowel binnen als buiten. In totaal komt de Easee in 5 verschilleknde kleuren. Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit en op een bijzondere manier gemonteerd. Het is IP54-gecertificeerd en ontworpen om het Noorse klimaat te weerstaan.

22 kW

Krachtig

De Laadrobot kan zowel 1 als 3 fase laden en ondersteunt laden tot 22 kW. Het heeft een standaard Type 2 connectie. Met de optie voor het parallel aansluiten van meerdere laders, adviseren wij te beginnen met één en, indien nodig, uit te breiden.

Doordat het zo krachtig is, laadt de robot 10x sneller op dan een gewoon stopcontact. 

101/3

Unieke Load Balancing

Easee Home maakt load balancing mogelijk tot 3 Laadrobots op een enkel circuit, zonder hiervoor extra infrastructuur te installeren (dit gebeurt draadloos). Easee Charge maakt load balancing mogelijk tot 101 Laadrobots per circuit, zowel online als offline.

69%

Compact

De Laadrobot is 69% kleiner en lichter dan andere laadpunten met dezelfde functionaliteit en weegt slechts 1.5 kg! Dit betekent dat we per laadpunt minimaal 4 kg koper en plastic besparen.

bottom of page